Ma 2020. január 29. szerda, Adél napja van. Sok boldogságot!

Aktualitások

Hagyomány, hogy az iskola diákönkormányzatában karácsonyi összejövetelt tartunk. Szétszortíroztuk az adventi üzeneteket, amelyeket a DÖKposta elvisz a címzettekhez. Ezt követően kis játékra, beszélgetésre, eszem-iszomra került sor, majd feldíszítettük az iskola karácsonyfáját.
 
 
 
 

2019.12.18. - Sportolkozz!

November végén került megrendezésre a Városi Diák Fórum által rendezett Sportolkozz! A vetélkedőhöz idén a Pálffy iskola biztosította a helyszínt. 20 db sportos és gondolkodós feladatot kellett a versenyzőknek teljesíteni. Iskolánkból a SpártApor csapat nevezett a 11. évfolyamból, akik tisztességesen helytálltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni Szalontay Lukácsné (Adrienn néni) tanárnőnek a felügyelést és segítséget!
 

Az iskola diálönkormányzata különös figyelemmel kíséri a kilencedik osztályosokat. Az ősz folyamán a Katalin-bál előtt csapatépítő, az osztályokat és az évfolyamot "összerázó" feladatokkal próbálták a még jobb ismeretségeket kialakítani, az újak beilleszkedését segíteni. Az egész héten át tartó programban folyosói vonatozás, éneklés, ügyességi feladatok...szerepeltek.
 
  

2019.12.06. - Mikulás

A felső tagozatosokhoz és a gimnazistákhoz a DÖKmikulás látogatott el. A nagy diákok ígéretet tettek, hogy jók lesznek és tanulni fognak...stb... Mikulás bácsi Langoló tekintettel jó tanácsokat és cukrot osztogatott, miközben a diákok énekelve köszöntötték.
 
 

2019.11.22. - Katalin bál

Óriási várakozás előzte meg az idei Katalin napjához kötődő vidám esténket. A gimnazisták számára megrendezett esemény egy közös tánctanulással kezdődött, majd karaoke következett. A ráhangolódás után az Apor's got talent versenyt láthattuk. Rendkívül színvonalas produkciók kerültek a színpadra: Barsi Anna és Gábor Virág duett, Szele Zsolt és Dohor Zsombor duett, a Dreamers (Somfai Bence, Miletics Zsófia, Dávid Noémi, Németh Anna, Kaló Patti, Fülöp Dalma), valamint Tatai Attila és Baros Bori mérték össze tudásukat. A nézők szavazatai alapján az Attila-Bori duett produkciója lett a legnépszerűbb. Sztárvendégként Kalmár Réka 12.C osztályos tanuló is énekelt nekünk! A versenyt a kilencedik évfolyamosok bemutatkozása követte: plakátbemutató, tánc és induló feladatokat kellett megoldani minden osztálynak, amit kiválóan teljesítettek!!! Persze nem maradhatott el a GÓLYAESKÜ sem, amelyet NóriDóriZsófi 12. évfolyamos tanulók mondattak el... Az est egy fergeteges bulival zárult, amelyen a zenéről DJ Valentinos gondoskodott.
 
 

2019.11.03. - Kosárlabda - 2019

19 éve rendeztünk először kosárlabdagálát iskolánkban. A rendkívül népszerű eseményre idén október 25-26-án került sor. A diákönkormányzatosok lázas készülődése azonban már hetekkel a rendezvény előtt elkezdődött: jelentkezések, pólók, büfé, felügyelet, orvosi ellátás szervezése...És természetesen eljött a nagy nap! A kilencedikesek nyitómeccse után folyamatosan zajlottak a mérkőzések 10 perces váltásokkal. Az Old Star játékosok mellett a a szülők csapata is megmérettetett. A SÖTÉT és a VILÁGOS oldal küzdelmében 509:529 végeredményig ment a számláló. Hajnalban futsal-bajnokságot is rendeztünk a fiúk számára. A meccsek alatt a stúdiósok gondoskodtak a zenéről. Közben filmnézésre, csocsóra, darts játékra, kártyázásra, ping-pongra, wii játékra volt lehetőség. Az éhség-szomjúság elleni küzdelemben a BÜFÉ győzedelmeskedett gofri, melegszendvics, hot-dog, tea és ásványvíz kínálattal. Köszönjük a támogatást a METRO áruháznak, a szülőknek, az iskolának, valamint a Dobos pizzériának! Köszönünk minden segítséget tanáraink részéről a kitartó felügyeletben, illetve Dr. Szeder Lászlónak, Dr. Hudy Orsolyának és Árpási Kittinek az egészségügyi felügyeletért!
 

2019.09.14. - Megalakultunk!!!

Idén is megalakult a DÖK. Új vezetőséggel, új lendülettel vágunk a tennivalókba. Földvári Dávid elnök munkáját segítik társai tervezve és szervezve az éves programokat. Az első tennivaló az SZMSZ áttekintése lesz.

Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ