Ma 2022. augusztus 12. péntek, Klára napja van. Sok boldogságot!

ArchívumArchívum 2015-ig – - 2008/2009

Június 4-én este diákjaink zenekarai léptek fel. Egészen pontosan a HaveRock és a HANGOVER együttesek zenéit hallgathatták az érdeklődők.
 
 
 
 
Az idén május 22-én szervezte meg iskolánk a Diáknapot, ahol rendhagyó módon most a tanáraink kényeztettek jobbnál jobb programokkal. Kerékpártúra, foltvarrás, rejtvényfejtés, vetélkedő, sportversenyek álltak rendelkezésünkre. Csütörtökön Fűzfa Máté zenéjére táncolhattak az érdeklődők.
 
A focikupa tavaszi fordulóját április 3-án nyolc fiú és négy lánycsapat részvételével rendeztük meg. A nagy küzdelmek végeredményeképpen a lányok közül az első helyet a 12.D, míg a fiúk közül a 9.A csapata szerezte meg.
 
Április 22-én, a Föld napja alkalmából számos megmozdulás részesei lehettünk iskolánkban. Reggel a kerékpárral érkezők almát kaptak, majd a DÖK szervezésében reggeli torna következett és az egészséges táplálkozás jegyében gyümölcssaláta-büfé várta tanulóinkat. További feladatként FÖLD-napja TOTO, illetve keresztrejtvényfejtés várta az érdeklődőket. Délelőtt az óvodában is szervezett programokkal készültek az óvónők (pl.szemétgyűjtés), délután pedig a kollégiumban folytatódott a napi eseménysorozat.
 
Hagyományosan a Furthi cserekapcsolat, mint nagyon fontos német-magyar diákkapcsolat részeként a búcsúest szervezésébenvettük ki a részünket és remélhetőleg a jó és szép emlékekkel záródó diáklátogatásnak méltó befejező estet szerveztünk.
 
 
Különleges alkalomra kerülhetett sor az idei évben. Az Aporban érettségizettek találkozóját rendezte meg iskolánk, amelyben szintén a hátteret biztosítottuk. Emellett a következő időszakban a technikai háttér biztosításában vettünk részt az 1-4 és az 5-8 farsangján.
 
 
Szép feladat volt az idén is a segítség a szalagavató bál előkészítésében és lebonyolításában. Bár a főszerep a végzősöké, a háttérben is volt tennivaló.
 
 
 
 
Az új év sok szép feladatot hozott számunkra. Az egyik ilyen a gimnazisták farsangjának megszervezése, amelyet az idén a RETRO stílus jegyében töltöttünk. A jó hangulatú összejövetelen többek között fellépett a Hungária, az Edda...
 
 
2008. december 18-án szortíroztuk szét az adventi üzeneteket és kicsit a karácsonyi hangulatban énekelgettünk, süteményeztünk, majd az iskolai karácsonyfa díszítésben segítkeztünk.
 
 
 
December 5-én megérkezett a TURBÓ(k)-MIKULÁS. A diákönkormányzatosok szaloncukrot, töltött cukrot és pombar chipset osztogattak, a Mikulás ajándékaként az első emeleti folyosón. Közben folyamatosan énekszó köszöntötte Szent Miklós püspök utódjelöltjét.
 
 
 
2008. november 21-én tartottuk a hagyományos Katalin bált. A gólyákat (9. évfolyam), külön köszöntöttük, és meglepetéssel készültünk számukra. Nevezetesen mindegyik osztálynak sütöttünk egy tortát. A kókuszosat Mihály Eszti, a csokisat Tripolszki Anna, a két gyümölcstortát pedig Maár Klau és Barni bácsi alkotta. A jó hangulatot a Bówly Roll zenekar biztosította.
 
2008. november 14-15-én szerveztük meg az idei 20:08 perces kosárlabdagálát. A remek hangulatban telt sporteseményen a szülők, tanárok és diákok mérkőztek egymással.
 
 
 
 
 
2008. október 21-én filmklubot szerveztünk, amelyen az október 23-iki eseményekhez kapcsolódóan a Szabadság, szerelem című film került vetítésre.
 
2008. október 6-án focidélutánt szerveztünk, amelyen 6 fiú és 3 lány csapat vett részt. Éva néni, Peti bácsi és Barni bácsi bíráskodásával folytak a meccsek, ahol a lányok közül a 12.D, fiúknál a 12. évfolyam lett a nyertes.
 
 
2008. szeptember 19-én tartottuk évi szokásos "főzőcskénket". Jó hangulatban, énekléssel és sok-sok nevetéssel töltöttük el az időt.
 
2008. szeptember 3-án találkoztak az "öreg motorosok". Beszélgettünk, tervezgettünk és egy kicsit DöK-termet is rendezgettük...
 
 
 
 
 Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ