Ma 2023. május 28. vasárnap, Emil napja van. Sok boldogságot!

ArchívumArchívum 2015-ig – - 2009/2010

Június 9-én a legendás Aporosokk zenekar tagjai alapítottak új zenekart Quartedli néven. 2-4-5 éve végzett tanulóink, Erdélyi Ádám, Karácsony Zsolt, Ollári Ákos és Cseh Domonkos a kollégiumi aulában tartott koncertjükkel fergeteges hangulatot teremtettek. Képek>>
 
 
 
Május 20-án búcsúztunk a 12. évfolyamos dökösöktől. Jó hangulatú beszélgetés, teázás és éneklés tette emlékezetessé az estet.
 
A Föld napján a tavalyihoz hasonló akciót szerveztünk. A reggel kerékpárral érkezők almát kaptak, majd a nagyszünetben zenés torna, illetve a következő szünetben gyümölcssaláta-osztogatás volt.
 
 
 
 
A szalagavatón és a Szülők farsangján ismét kivettük a részünk a munkából, és persze jót is szórakoztunk...
 
Gimnazista farsangunkon nagyon jó hangulatban telt az este. Az osztályok különböző vidám feladatokkal álltak elő, majd következett a tombolasorsolás. A jó hangulatról Fűzfa Máté gondoskodott...
 
 
 
 
Kiskarácsony-dökkarácsony. Az idén is rengeteg adventi üzenetet szortírozhattunk szét, eközben jókat beszélgettünk és finom sütiket ettünk.
 
 
 
 
 
Iskolánk tanulóiból verbuválódott zenekar tartott fergeteges koncertet november 26-án az aulában. A zenekar vezetője, énekese, ritmusgitárosa Búza Máté, a doboknál Székely Balázs, a szólógitárnál és zongoránál Rugovics Zoltán, a basszusgitárnál pedig Horváth Péter muzsikált. A hangosításért Erdélyi Dániel volt a felelős.
November 20-án tartottuk hagyományos Katalin napi bálunkat gimnazista tanulóink számára. A kilencedikesek külön produkcióval léptek fel, énekeltek és gólya-plakátot készítettek. Emellett láhattunk egy Mambó-tánc bemutatót. a jó hangulatról a Bówly Roll együttes gondoskodott, lehetőséget nyújtva a részvevőknek, hogy ők is énekeljenek. A belépőjegyes tombolát - Tripolszki Anna tortáját - Vadas Evelin nyerte meg. 
 
 
A GYEKIF szervezésében negyedik alkalommal került sor a 72h rendezvényre, amelyen mi is tevékenyen részt vettünk. A megyei kórháznál kerítést festettünk, a Mónus óvodában takarítottunk, illetve a Máltai házban festettünk, takarítottunk...
 
Idén is megszerveztük a 20:09 perces kosárgálát. Küzdelmes meccseket játszottunk. A hangulat ismét remek volt.
 
 
 
 
 
 
Egy régi ígéret valósult meg 2009. szeptember 26-án, ugyanis Barni bácsi elvitt minket Zalába. Egészen pontosan Alibánfára. Többek között Pethőhenyén Makovecz-kápolnát néztünk, aztán szüreti mustkostolón voltunk, majd ebédre babgulyást és nyúlpörköltet ettünk. Ezt követően megmásztuk a Rezi várat, Zalaszántón megnésztük a világbékét hirdető Sztupát, majd Gyenesdiáson fagyiztunk. Estére jól elfáradva értünk haza. Képek>>
 
Szeptember hetedikén köszönthettük az új tagokat, akiket a kilencedik évfolyamból delegáltak a DÖK-be. Palacsintát sütöttünk a suliudvaron és közben tervezgettük a jövőt... No meg persze elnököt választottunk. Misi eszti lett az új elnök, viszont Erdélyi Dani elvállalta az alelnöki feladatokat.
 
Mindjárt az első héten, szeptember 2-án gyűlést tartottunk, persze közkívánatra. Tripi nagyon finom tortát sütött és Mihály Eszti is hozott sütit, úgyhogy jól éreztük magunkat és előkészítettük a következő heti elnökválasztást.
 
 
 
A vártnál gördülékenyebben alakult az idei évkezdés. Augusztus 18-án tartottunk egy DÖK-ös találkozót, ahol néhány régi motorossal is találkozhattunk. Nagyon jó volt. Döme főzött ránk, kugliztunk és éjszakába nyúlóan beszélgettünk.
 
 
 Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ