Ma 2022. augusztus 12. péntek, Klára napja van. Sok boldogságot!

ArchívumArchívum 2015-ig – - 2010/2011

 
Május 20-án volt iskolánkban a diáknap. A szentmise után vidám programok következtek, amelyek szervezésében mi is jelentősen kivettük a részünk. A gimnazisták számára akadályversenyt szerveztünk. Délután az "öreg" Dökösöket búcsúztattuk: Mihály Eszter, Szoláry Tamás, Ferencz Krisztián, Marek Róbert, Pintér Dorina, Négele Petra, Németh Izabella, Orosz Norbert. Összejövetelünkre a gazdaságis Tamás bácsi főzött marhapörköltet.
 
Idei farsangi témánk a WESTERN volt. A jelmezes beöltözéseken túl sztárvendégünkként köszönthettük a Fallen Idols együttest, no meg Michael Jackson is megtisztelt bennünk. Vol tombolasorso
lás is. A jó hangulatról Fűzfa Máté gondoskodott.
 
 
 
Kiskarácsony-DÖKkarácsony... Idén is megtartottuk hagyományos dökkarácsonyunkat, ahol Bencze Kinga trombitajátékával hallhattunk karácsonyi dallamokat, teázás közben pedig szortíroztuk a soha nem látott mennyiségű Adventi üzeneteket. A nap végén együtt díszítettük fel az iskola karácsonyfáját. Ajándékként megkaptuk a Szabó Dávid által tervezett új logóval ellátott DÖK-pólónkat. 
 
Hagyományosan novemberben rendeztük meg Katalin napi vígasságunkat a gimnazista tanulóink számára. Egy különleges versenyt is szerveztünk AKTOR címmel, amelyen a jelentkező tanulók mérhették össze énektudásukat. A nagyszerű küzdelmet egy meghallgatás előzte meg, hogy tanácsokat adhassunk a döntőre. A versenyt a LOVESTRUCK csapat nyerte meg, akik a DÖK felajánlásában egy ajándékkosarat kaptak. A fellépők között találkozhattunk Farkas Viktóriával, Nagy Viktóriával, Csoma Bencével, J. Monkey's -al, Papp Dáviddal, Fallen Idols-al. Ezt követően a gólyák versenye, majd Nagy Ádám zenéje következett.
 
Idén is megrendezésre került a 20:10, azaz a húsz óra tíz perces kosárlabdabajnokság. Mintegy 120 diák részvételével zajlottak a mérkőzések. A csapatok sorában találkozhattunk a szülők válogatottjával, női és férfi tanárcsapattal és külön érdekesség volt, hogy a Győri ETO férfi kézilabdacsapat is megtisztelt bennünket, akik a szülők és tanárok után az iskola fiú válogatottjával mérkőztek meg. A rendezvényt a diákönkormányzat szervezte, de rengetegen segítettek: Varga Péter, a ménfőcsanaki Dobos Pub és Pizzéria tulajdonosa csocsójátékról és pizzáról gondoskodott, Szabó József vásárcsarnoki péksége és a Marcall Friss kisbolt kenyérrel támogatott. Dóczé Zoltán a pékségéből friss, meleg ropogós kenyeret, valamint rengeteg péksüteményt hozott. További süteményt Buzás Adrienn anyukája és Szűcs Ákos anyukája is küldött. További támogatók: Apor iskola, Centrum Computer, Wesztergom Imre, Ferenc atya. Az egészségügyi felügyeletről Dr. Schneider Károly, Dr. Luterán Ferenc, Dr. Maár Róbert és Laubender Mónika gondoskodott. A felügyeletet, meccsek vezetésének koordinálását iskolánk tanárai végezték. Mindannyiuknak hálás köszönet!!!
 
Október 25-én délután egy nem mindennapi eseménynek lehettünk részesei. Szoláry Tamás (Toto) szervezésében a Kard Rendje hagyományörző csoport látogatott el iskolánkba. Bemutatták - a legfontosabb tudnivalók ismertetése mellett - az alapvető ütési-védekezési technikákat. A bemutató végén az érdeklődők is kipróbálhatták a középkori kardokat...
 
Szeptember 17-én csapatépítő tréninget tartottunk, amelyen régi diákunk, Oláh Dániel, jelenleg a SOTE ötödéves hallgatója, tisztelt meg bennünket. Ő az Orvosi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának a vezetője és jó tanácsokkal látta el az aporos fiatalokat.
 
MEGALAKULTUNK!!! 2010. szeptember 15-én tartottuk éves alakuló találkozónkat, amelyen az új osztályképviselők is részt vettek. Megválasztottuk az elnököt, akit Somogyi Fanni 11.D osztályos társunkban tisztelhetünk. Az alelnöki feladatokat Mihály Eszter 12.B osztályos tanuló látja el. Az ismerkedést segítendő és a jókedvet fokozandó szokásosan palacsintasütést szerveztünk.
 
 
 Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ