Ma 2022. augusztus 12. péntek, Klára napja van. Sok boldogságot!

ArchívumArchívum 2015-ig – - 2011/2012

Az idei diáknapon nagy vetélkedőt szerveztünk, amelyen részt vett a gimnázium színe-java. Érdekes feladatokkal, izgalmas állomásokkal találkozhattak a résztvevő csapatok.
 
 
 
 
MAJDNEM...Sárkányhajóztunk, mert Barni bácsi mindent megszervezett, el is mentünk, de mivel nem vittünk váltóruhát, nem szálltunk vízre...
 
A Föld napján a tavalyihoz hasonló akciót szerveztünk. A reggel kerékpárral érkezők almát kaptak, majd a nagyszünetben zenés torna, illetve a következő szünetben gyümölcssaláta-osztogatás volt.
 
A szalagavatón és a Szülők farsangján ismét kivettük a részünk a munkából, és persze jót is szórakoztunk...
 
 
Gimnazista farsangunkon nagyon jó hangulatban telt az este. Az osztályok különböző vidám feladatokkal álltak elő, majd következett a tombolasorsolás. Témánk a SPORT volt. Sportosan öltözve, ping-pong, wii, csocsó...mellett táncoltunk. A jó hangulatról a GÁSZA PARTY MUSIC gondoskodott...
 
 
Kiskarácsony-dökkarácsony. Az idén is rengeteg adventi üzenetet szortírozhattunk szét, eközben jókat beszélgettünk és finom sütiket ettünk.
 
 
 
 
 
 
November 25-én tartottuk hagyományos Katalin napi bálunkat gimnazista tanulóink számára. A kilencedikesek külön produkcióval léptek fel, énekeltek és gólya-plakátot készítettek. Emellett a ReAKTOR tehetségkutató versenyünket szerveztük meg. Kilenc résztvevő izgalmas énekprodukciójával találkozhattunk, ahol a színvonalas produkciók nyertesét immár a résztvevő közönség választotta ki. Igor Band, Csoma Bence, Pálffy Patrik, Fallen Idol, Lovestruck, Papp Dávid és Kántor Máté versengéséből az idén a Fallen Idols került ki győztesen. Az est második felében (utolsó haradában) Tupi Balázs gondoskodott a jó hangulatról.
 
Idén is megszerveztük a 20:11 perces kosárgálát. Küzdelmes meccseket játszottunk. A hangulat ismét remek volt.
 
 
 
 
 
 
 
 
TÁMOP pályázati támogatással, a diákönkormányzat szervezésében rendeztük meg a 9-12. évfolyamosok focikupáját.
 
 
 
 
 
 
 
Dökalakuló összejövetelünkön soha nem látott létszámban voltunk jelen. Az új elnök Prán Evelin 11.B osztályos tanuló lett. Megterveztük az idei év eseményeit, köszöntöttük az új tagokat, majd Hot-Dog party-t rendeztünk.
 
 
 Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ