Ma 2022. augusztus 12. péntek, Klára napja van. Sok boldogságot!

ArchívumArchívum 2015-ig – - 2013/2014

 
 
Május 22-23-án tartottuk a hagyományos, Apor Vilmos ünnepéhez kapcsolódó Apor napot. Az óvodások és a gimnazisták már 22-én megkezdték az ünneplést. A Diákönkormányzat szervezte vidám délutánon elköszöntünk a végzős DÖKösöktől, majd a 11. évfolyamon meghirdetett verseny első fordulója következett: A bemutatkozó filmek alapján szavazni lehetett, ki is tetszett a legjobban.
23-án reggel szentmisével kezdtünk. Ferenc atya nagyon szépen összefoglalta, a vértanú püspök tevékenységének mai üzenetét. A misén Marek Laci bácsi és zenekara szolgált. Ezt követően rövid imádságra került sor az iskola előtti téren, az Apor szobornál, és a kicsik lufikba helyezett üzeneteit engedték az égbe.
A nap további részében akadályversenyek, koncertek, túra, sport és állatkerti látogatás tette emlékezetessé a jeles alkalmat. Köszönet illet minden tevékeny és fáradozó diákot és pedagógust, hogy ez a nap ilyen szépen alakult. Képek>>

 
Különleges témában szervezték az idén a diákönkormányzatosok a gimnazisták farsangját. Az a sok hippi mind-mind szórakozni jött a Woodstock-Apor fesztiválra. Sok vendégszereplő érkezett. A hangulat fő gerincét a Coun-Tri-Jo biztosította. Találkozhattunk BájAlexxel, Kordagyörggyel, Kacorferyvel, KalaMajkával és még sokan másokkal. Tombola - zene - tánc - fergeteges hangulat. Aki nem jött, sajnálhatja...Képek>>

 
Immár hagyomány, hogy az adventi időszakban jókívánságokat és üzeneteket lehet egymásnak küldeni. A Dök-ös postások ma szortírozták a leveleket, amelyeket holnap és pénteken kaphatnak meg a címzettek. A szortírozás közben sütiztünk, és Barni bácsi harmonikajátékát hallgattuk. Ezt követően feldíszítettük az iskola karácsonyfáját...

 
Szent Miklós püspök ünnepén az alsó tagozatosokhoz a Győri Mikulás látogatott el, aki a könyvtárban fogadta a gyerekeket. A nagyokat is meglátogatta a Mikulás. Segítői dalokkal kísérték végig a folyosón, ahol kerekes-gurulós szánjával vonult a fiatalok közé.

 
Hagyományaink szerint a diákönkormányzat idén is megrendezte a gimnazisták Katalin napi zenés vidám összejövetelét. Elsőként a gólyák bemutatkozását láthattuk. A kilencedikes osztályok rendkívül szellemes és ügyes mondókákkal rukkoltak ki és az osztályt bemutató, gólyamotívumos plakátjuk is szépen sikerült.
Ezt követte a REAKTOR, ahol a jelentkezők összemérhették tudásukat. Pálffy Patri és Szele Júlia instrumentális duettje után Pintér Levente tangóharmónika játéka következett. Ezután Szabó Georgina csodálatos énekét hallhattuk, majd Szűcs Anna és Krankovics Diána előadására került sor. Végül Marton Johanna és Honvéd Veronika duettjével szórakoztatta a közönséget. A zsűri - Bukovics Ildikó, Arbanász Ildikó és Tompa Noémi - minden produkciót értékelt, valamint a jelenlévők szavazhattak a produkciókra. A versenyt JOHY és VERA nyerte. Meg kell jegyezni, hogy mindegyik előadás rendkívül színvonalas volt! Az este vidám táncos szórakozással zártuk.

 
Maratoni kosárlabda küzdelemre került sor a hétvégén a diákönkormányzat szervezésében. Az aktuális év szerinti "Húsz óra tizenhárom perces" folyamatos küzdelem pénteken 16.00-tól szombat 12:13-ig tartott. A fehér és fekete csapatok meccseibe színfolt volt a tanárok elleni küzdelem is.
 
Több, mint 200 jelentkező vett részt az eseményen. A meccsek mellett folyamatos büfé működött, illetve lehetőség volt wii, darts, csocsó, ping-pong játékokra, illetve filmnézésre és akár alvásra is...
 
Köszönetet mondunk támogatóinknak: Apor iskola, Pedro pékség, Dr. Luterán Ferenc, Dobos pizzéria, Wesztergom Imre. Emellett köszönettel tartozunk az egészségügyi felügyeletért Dr. Czigány Tamásnak, Dr. Kamill Atif doktor bácsinak, Dr. Luterán Ferencnek, Kiss Bencének és Dr. Guth Jánosnak, illetve a felügyeletet is ellátó tanárainknak: Dr. Kamillné Újvári Ágotának, Gaál Barnabásnak, Szűcs Istvánnak, Arbanász Ildikónak, Vida Gábornak, Kovácsovics Lászlónak, Somfai Elemérnek, Nagy Andrásnak, Benkó Tamásnak, Koppány Lászlónak, Bukovics Ildikónak és Nagyné Mádl Juditnak.

 
Hagyományosan szeptember második felében került sor a DÖK által szervezett gimnazista labdarúgó tornára. 4 csapat nevezett és küzdelmes mérkőzéseket láthattunk. A tornát a 11.A csapata nyerte.

 
 
Hagyományokhoz híven az idén is újra alakult iskolánk diákönkormányzata. Több aktív jelölt közül szavazással dőlt el, hogy az elnőki teendőket Kövecses Patrícia látja el. A választás mellett az új tagokat köszöntötte Lendvai Dóra exelnök, majd kötetlen beszélgetés, gofri sütés közepette elkezdtük szervezni az év feladatait...
 Kezdőlap | Döktörténelem | Magunkról | Idén történt velünk... | Archívum | Galéria | Apor iskola
weboldal tervezés: IRQ